fbpx

Wij wijzen de weg met toewijding expertise enthousiasme eerlijkheid

Wat wij te bieden hebben

Missie & Visie

De naam Njord is afkomstig van de Noorse god "Njord". Hij was de beschermheilige van zeelieden en vissers en stond voor zeilkunst, zeemanschap en vruchtbaar kustland.

En laat dit nu net hetgeen zijn wat Njord voor zijn klanten wilt betekenen.

Zo opereren we achter de schermen als een ware gids voor onze klanten. Om ze met het nodige vakmanschap en designkunsten door de gevaarlijke waters van de bedrijfswereld naar het vruchtbare eindhaven te begeleiden.

Team Njord

Leer onze medewerkers kennen!

Ann papadopoulos

print-expert

Ann

Ann werkt als print-expert voor Njord. Zij is de go-to persoon voor alles inzake printing en bedrukkingen. Haar kennis van alle printmaterialen zorgt ervoor dat onze klanten steeds de gepaste materialen krijgen voor al hun drukwerk.

Gregory Janssens

CE-AAARGH / Zaakvoerder

Greg

Greg is de oprichter van Njord. Als man met de plannen is hij de strateeg binnen het team. Oplossen van problemen met geweldige out-of-the-box ideeën op maat van elke klant is waar Greg in uitblinkt. Het enthousiasme en zijn drang om te groeien complementeren alleen maar aan zijn taak.

Maxim Camilleri

FIRST MATE / Graphic Designer

Max

Na een bachelor Marketing Multimedia wist Maxim dat hij nog niet alles had uit de kast had gehaald. Een specialisatiejaar Grafisch Ontwerp was precies wat Maxim nog nodig had om zijn studietraject te vervolledigen. Na het afronden daarvan is hij met zijn grafische kennis en marketing skills bij Njord beland. Maxims grootste ambitie, als Grafisch Designer, is het verhaal van NJORD en dat van zijn klanten naar de buitenwereld te brengen en te laten groeien.

Jordi Vyncke

ETO / Head of IT (Web Developer)

Jokke

22 jaar en daarmee ook de jongste van het NJORD -team. Jordi is geboren en getogen in Olen. Programmeren en CTRL Z’en heeft hij helemaal in de vingers. Met zijn diploma Multimedia Technieken, is hij klaar om al de webpagina’s en het online gebeuren van Njord en zijn klanten in de hand te werken. Groeien met Njord is Jordi zijn ambitie, want Njord is de CSS van Jordi zijn HTML.

Laurien Haven

BOOTSVROUW / Graphic Designer

De Lau

Laurien is een come-and-go piraat. De Lau is bijzonder leergierig en hierdoor is ze continu op zoek naar uitdaging. Dat is de reden waarom ze op freelance basis voor ons werkt. Een vast lid van het team, maar toch net iets anders. Ze kiest kwaliteit boven kwantiteit en dat merk je in haar eindresultaat.

Laurien Haeven

BOOTSVROUW / Graphic Designer

Ann

Ann werkt als print-expert voor Njord. Zij is de go-to persoon voor alles inzake printing en bedrukkingen. Haar kennis van alle printmaterialen zorgt ervoor dat onze klanten steeds de gepaste materialen krijgen voor al hun drukwerk.

Senne Van der Velde

TIMMERMAN / Productiemedewerker

Black beard

De Senne is een manusje van alles. Hij werkt mee aan standenbouw, reclameborden, decoraties, bestickeringen en buitenreclame. Zijn oog voor detail en perfectionistische houding complimenteren zijn producties.

De Njord drietand

Bij alles wat we doen staan deze 3 pijlers centraal

Het NJORD-team bestaat uit een groep passionele en energieke mensen. Wij zijn steeds op zoek naar creatieve oplossingen, manieren om onszelf en onze klanten te laten groeien.

Pijl rechts

Toewijding

Bij Njord halen we onze innerlijke “SMOS” naar boven want naast friendship op de werkvloer is onze dedication naar onze klanten onze belangrijkste waarden. Klanten zijn bij ons geen in de reeks van zoveel, maar bij elke klant plakt een gezicht of gevoel. Deze relatie uitbouwen en behouden kan alleen maar vruchten met zich meebrengen.

Maatwerk

De tweede pijler van NJORD berust op ons maatwerk. Hierbij mag je denken aan de afwerking en oog voor detail in alle producten en diensten, levertijden en deadlines. Alleen gaat maatwerk verder dan dat. Het heeft toepassing op alles wat Njord voor zijn klanten kan betekenen.

Pijl links
Pijl rechts

Eerlijkheid

“Eerlijkheid duurt het langst.” Die uitdrukking is ons als kind in de oren geknoopt en is tot op de dag van vandaag blijven hangen. Daarom zetten wij in op transparantie over de ganse lijn. Zo ben je bij NJORD zeker van topkwaliteit en de scherpste prijs voor een  eerlijke service.

Werkomgeving

Een sneak-peak van onze bedrijfscultuur