fbpx

Website op maat

Voor elke klant!

Een eigen website is meer dan alleen online visibiliteit creëren. Het is een uithangbord van je bedrijf op het internet en dit hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn.  Een website op maat en budget bestaat voor iedereen. Klik op start en laat ons je idee weten om een gratis offerte te ontvangen!

Denk alvast eens na over wat je nodig hebt?  Één pagina of net iets meer zoals een contact- en informatiepagina over jouw bedrijf? Je kan ook verder gaan met onderliggende pagina’s zoals onze eigen website, ook een webshop is geen probleem. Njord heeft trouwens verschillende mogelijkheden om zelfs (event)tickets met qr-controle online te verkopen.

Waarom een website bij Njord?

01.

Website op maat

Bij Njord geloven we in het juiste ontwerp voor elke klant. We streven ernaar dat elke klant krijgt wat hij nodig heeft. No more, no less.

02.

Onderhoud en support

Het maken van back-ups, uitvoeren van nodige updates en conform maken van je website aan de GDPR-wetgeving. Dat is standaard toch?

03.

Prijs-kwaliteit

Transparantie is 1 van onze 3 pijlers. Daarom streven we bij Njord naar de beste-prijs kwaliteit voor elke klant. Of het nu een grote website is of een kleintje. We hebben het perfecte pakket voor jou.

1. website laten maken

Njord is specialist in websites ontwerpen en bouwen. Een team van grafisch ontwerpers en developpers staan klaar om elke checkbox van je wishlist af te vinken. In combinatie met de marketeers zorgen ze voor een online vindbare website. Laat het roer over aan je vertrouwde eerste stuurman en enjoy the ride!

Njord aan het roer.

Met Njord aan het roer heb je een ervaren eerste stuurman gevonden. Wij loodsen je door alle moeilijke bochten naar je eindbestemming. Om het voor klanten makkelijker te maken een inschatting te maken van de kostprijs voor een website op maat hebben we enkele (standaard)pakketten opgesteld.

Bekijk hier onze vorige projecten.

We hebben al vele schepen mogen begeleiden naar de volgende succeshaven. Wil je graag eens een demo van jouw voorhangers? Start je offerte aanvraag en vraag voor een demo van reeds afgewerkte websites of kom eens op de koffie.

Offerte aanvragen

Klik op start en laat ons je idee weten om een gratis offerte te ontvangen! Het is vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen!

Geloof je in je eigen kunnen en neem je het roer liever in eigen handen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Met onze handige web-builders kan je volledig zelf je eigen webpagina’s bouwen. Uiteraard met onze medewerkers aan de reddingsboei wanneer nodig!

2. website zelf maken

Neem het roer in
eigen handen

Echte doe-het-zelvers kunnen met onze web-builders zelf hun eigen website ontwerpen, bouwen en beheren. Zo skip je een deel van de kosten door het roer in eigen handen te nemen. Heb je vragen of stoot je op een probleem, dan zijn wij er om je te helpen!

Bekijk hier vorige projecten van klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sed odio eget tellus facilisis cursus. Integer efficitur volutpat nisl, quis tristique tellus tincidunt vel. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in

Offerte aanvragen

Vul onderstaande vragenlijst in en ontvang een eerste gratis offerte.