fbpx

Verpakkingen

De eerste indruk is belangrijk

Het product is natuurlijk de blikvanger van het verhaal, maar de manier waarop dit product tot bij de klant geraakt maakt ook een indruk. Ga daarom voor een verpakking op maat. Hieronder  proberen we jou alvast te inspireren met enkele van verpakkingen dat Njord produceert!

Verpakkingen

Papieren tassen

Eenvoudige witte papieren draagtassen, eco-papieren tasjes met een leuke print of cadeau tasjes? Voor al deze tassen en nog veel meer kan je terecht bij Njord.

Voedsel & Drank

Een gepersonaliseerd ontwerp voor de koffiebekers op het werk? oO liever een met-het-logo-bedrukt doosje voor hamburgers in te stoppen? Alles is mogelijk!
Zelfs gepersonaliseerd vetpapier.

Verzenddozen

Een verzenddoos is een stevige doos waarmee je gemakkelijk producten kan verzenden. Het is een eerste indruk die klanten krijgen bij het ontvangen van hun pakket! Ideaal dus om jouw verhaal sterker te maken. Je kan een formaat kiezen dat door de brievenbus past of met de pakjesdienst mee mag.
NEW

Displays

Zoek je een display om je flyers, posters of ander drukwerk in te laten schitteren? Of heb je een display nodig om jouw product in de supermarkt eruit te laten springen? Ontdek ons aanbod hier.

Cadeau

Een cadeau is fijner als je het mooi ingepakt kan afgeven, dat weten wij bij Njord als geen ander. Daarom hebben we dozen met verschillende premium afwerkingen.

Kartonnen bekers

Kartonnen bekers met een volledig eigen design, voor op evenementen of andere gelegenheden. Een must om je verhaal compleet te maken.