fbpx

Relatiegeschenken

Onderhoud Versterk Bouw Bedank je relaties

Relatiegeschenken zijn prima om je waardering te uiten, iemand in de bloemetjes te zetten, een signaal te geven, …

 Hoe origineler of creatiever het geschenk, hoe beter je boodschap zal overkomen.

Creatieve relatiegeschenken zijn niet zomaar relatiegeschenken met of zonder logo. Ze vertellen een verhaal. Ze brengen je boodschap naar een hoger niveau.

Relatiegeschenken

Schrijfwaren

HET standaard relatiegeschenk. functioneel en je blijft in de top-of-mind van je klant. Simpel, goedkoop en effectief!

Kantoorartikelen

Notitieboekjes, kalenders, memoblokken, briefpapier, mappen, ... Keuze genoeg om een geschikt geschenk te vinden voor op kantoor

Drinkwaren

Een ware hype geweest, en nog steeds heel populair als relatiegeschenken. Denk maar aan de bekende Dopperflesjes in alle kleuren.

Buitenartikelen

Tijdens de zomermaanden kan het al eens wat zotter. Kies voor zonnebrillen, strandballen, koeltassen en nog andere geweldige memorabele geschenken.

Gadgets

Voor de wat exclusievere geschenken denk je vaak aan gadgets. Een USB Stick, powerbank (met zonnepanelen), speaker, TouchGlove handschoenen, ... Ben jij klaar om jouw vlaggenmast nog wat groter te maken?

Home & living

Relatiegeschenken die écht continu gebruikt worden. Je merk of logo in het dagelijkse leven de gebruiker krijgen, daar draait het om bij deze producten. Het zijn al lang geen sleutelhangers meer. Denk aan handdoeken, snijplanken, kaarshouders, kussens en zo veel meer. De opties blijven elke maand uitbreiden omdat we steeds de nieuwe trend opvolgen.