fbpx

Huisstijl

De 'gele' draad doorheen je bedrijf

Een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfsnaam en een logo. Het is een middel om de identiteit van je bedrijf te versterken. Bij Njord werken onze grafische ontwerpers om jouw huisstijl naar verschillende producten te integreren.

Identiteitsdragers (hard)

Visitekaartjes

Een blijvende indruk nalaten? Visitekaartjes do the trick! Eigen ontwerp of laat je het liever voor je maken? Bij Njord kan het allemaal.

Verpakking

De verpakking van je product is vaak belangrijker dan je denkt. Het is een eerste contactpunt met je doelpubliek en heeft als taak de aandacht te trekken en te informeren.

Papierwerk

Onder papierwerk horen alle documenten die je als bedrijf uitstuurt. Denk maar aan nieuwsbrieven, offertes, facturen en brieven. Vorm een samenhangend geheel met Njord, bovendien kunnen we je helpen met zowel digitaal als fysiek papierwerk.

Andere

Vind je niet precies wat je zoekt? Of weet je het nog niet? Neem contact op en samen varen we naar de volgende succeshaven!

Identiteitsdragers (soft)

Logo

Jouw logo is de vlag van je schip. Een beeld dat zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.

Brandbible

Een merkbijbel helpt bij het creëren van consistentie voor de visuele aanwezigheid van een bedrijf. Het omvat alles, van kleuren en lettertypen tot regels voor formulering, ...

Andere

Vind je niet precies wat je zoekt? Of weet je het nog niet? Neem contact op en samen varen we naar de volgende succeshaven!