fbpx

Buitenreclame

To be Not to be seen

Je bedrijf of evenement in de kijker zetten. Dat is waar het bij buitenreclame om gaat.

Spandoeken, reclameborden, stoepborden, totems, 3D-letters, meubilair en vlaggen in alle soorten en maten zijn een geweldige manieren om dit waar te maken.

Klik hieronder op een product(groep) voor meer informatie of neem rechtstreeks contact met ons op.

Buitenreclame

Njord werkt hard aan een webshop. Zo kan je binnenkort bestellen in de webshop of per mail. De keuze is aan jou!

Spandoeken

Ontdek ons assortiment spandoeken in alle afmetingen. Stel je spandoek zelf samen of neem contact op. Spring in het oog met jouw merk, product of event! We hebben budget, premium en Pvc-vrije eco-spandoeken.

Vlaggen

Laat je zaak in het oog springen! Een vlag is als een wuivende hand die de klanten of bezoekers verwelkomt, maar ook de aandacht van voorbijgangers moet trekken. Vlaggen verhogen de visibiliteit van jouw bedrijf in de jungle bilboards.
Opvallen was nog nooit zo makkelijk!

Reclameborden

Een reclamebord met eigen logo, kleuren of andere bedrukking? Alle maten en vormen zijn mogelijk, bij Njord kan het allemaal. Klaar om alle opties van onze reclameborden te ontdekken?

Stoepborden

Stoepborden zijn een effectieve en goedkope manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. We hebben zelfs stoepborden die deels bestickerd zijn met jouw gekozen huisstijl. Zo kan je snel de inhoud aanpassen zonder afbraak van je stijl te doen.

Meubilair

Trek de aandacht op een subtiele (of net super opvallende?) manier met gepersonaliseerd meubilair! Een eigen ontwerp op meubilair zoals beursbalies, tafels, stoelen en displays zijn mogelijk, maar we gaan nog verder. We hebben al gepersonaliseerde receptietafels gemaakt, zitzakken en zelfs gebrandmerkte tafels uit palettenhout. Samen bedenken we iets geweldig!

Andere

Staat jouw gewenste product niet tussen de vorige suggesties? Geen probleem.
Njord biedt meer dan 25.000 producten aan. Ja, je leest het goed, en allemaal aan de laagste-prijs-garantie! Neem contact op en we geven je een gepaste offerte.