fbpx

Bedrijfsevenementen

Bezorg je collega’s en zakenpartners een memorabel event.

Teambuilding, conferentie, opleiding of personeelsfeest? Elk event heeft een bepaald doel. Het plan van aanpak wordt doelbewust gekozen op basis van het type event. Klaar om samen in zee te gaan?

Bedrijfsevenementen

Bij het organiseren van bedrijfs- of personeelsevenementen, weet je heel goed dat het een leuke manier is om je collega’s, klanten of leveranciers te betrekken en te motiveren.

Laat ons uw gids zijn in het doolhof van keuzes waarmee u wordt geconfronteerd. Je moet absoluut kiezen en beslissen, maar laat Njord het werk doen en begeleiden. Laat ons jou en je team inspireren en verrassen met nieuwe en toffe concepten en thema’s.

Waarom kiezen voor Njord?

De juiste persoon voor elke taak

Als je voor Njord kiest, kies je voor een op elkaar afgestemd team dat weet van aanpakken. Elk teamlid is specialist in zijn vakgebied en de combinatie van al die talenten in een hechte groep zorgt voor geweldige events.

De laagste-prijs-garantie

Ook voor al uw evenementen geniet je van de Njord-laagste-prijs-garantie op al onze productie materialen.

Snelheid is geen probleem

Evenementen hebben ons gebeten, en hard. Wij begrijpen als geen ander dat je extra alert moet zijn wanneer D-day dichterbij komt. Hoe groter het event, hoe vaker er last-minute iets moet geregeld worden. Bij Njord begrijpen we deze noden en is deze service standaard.

bedrijfsevenementen

Vaar mee door enkele events en slurp de inspiratie op.