fbpx
Grafisch ontwerp

grafisch ontwerp

Design op maat

In deze haven kan je terecht voor grafisch ontwerp op maat. We brengen je bedrijf of project op creatieve wijze aan het licht. Het start al bij een logo dat je klanten meteen herkennen tot een volledige brandbible die de waarden van je bedrijf versterken. 

Welkom in onze designhaven

WAT?

Grafische vormgeving of grafisch ontwerp is het visueel uitwerken van ideeën in verschillende kanalen, met als doel te informeren, overtuigen of verkopen.
Het gebruiken van steeds dezelfde stijlelementen zorgt ervoor dat klanten het bedrijf of product sneller zullen herkennen.
Je vaart door de klanten hun gedachten. Na verloop van tijd zal dit leiden tot een versterkt gevoel van vertrouwen in jouw bedrijf of merk.

WAAROM?

Het is meer dan alleen maar een mooi logo en wat toffe kleurtjes samen zetten. Grafisch ontwerp creëert een verhaal, een identiteit. In dit verhaal staan jouw missie en visie centraal voor een duidelijke koers in deze woelige waters.

Onze meest bezochte havens

Huisstijl

In deze haven gaan we niet enkel een bedrijfsnaam en een logo ontwerpen. We zorgen voor een middel om de identiteit van je bedrijf te versterken. 

Visitekaartjes

Een blijvende indruk nalaten? Visitekaartjes do the trick! Heb je al een idee of laat je alles liever aan ons over? Bij Njord kan het allemaal.

Reclame

Voor een reclamecampagne groot of klein, moet je bij Njord zijn. Wil je een product lanceren? Jouw verpakking upgraden of ander maatwerk nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zo kunnen we samen de mogelijkheden ontdekken.

Logo

Jouw logo is de vlag van je schip. Een beeld dat zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.

 

Verpakkingen

De verpakking van je product is belangrijker dan je denkt. Het is de loopbrug naar je schip, het eerste contactpunt met je publiek. Aandacht trekken is hier de boodschap. 

Extra

Heb je een andere grafische uitdaging voor ons? Yes, dit vinden we geweldig. Laat ons snel weten wat we voor je kunnen doen!

Grafisch ontwerp projecten

Deze schepen zijn al aangemeerd in onze haven.
alle
Bestickering
Visitekaartjes

D. Vyncke

Bestickering

Design van livery met sponsors voor de racewagen van David Vyncke voor de Belcar Skylimit Sprint Cup.

De Moor

Visitekaartjes

Design en uitwerking van de visitekaartjes van De Moor schilder- en decoratiewerken.

Het proces

Bepalen strategie
In de eerste stap van de ontwerpfase wordt de strategie bepaald dat voor het verdere verloop van het proces wordt gebruikt. Deze is afhankelijk van het type bedrijf, soort product, doel en doelgroep. Het is wikken en wegen tot uiteindelijk de perfecte route is bepaald om jouw schip verder te loodsen.
1
Concepting
De conceptsteiger, wat verkopen ze daar? Concepting levert het grote idee op waarmee jouw strategie vertaald wordt naar een verhaal. Deze schetsen zullen de lijn vormen op onze volgende steiger.
2
Design
Dit is de fase waarin de creatievelingen aan het werk gaan. Een fase van tekenen, uitwerken en aanpassen. Wij doen dit in meerdere stappen en zorgen ervoor dat collega’s af en toe meekijken om steeds een frisse en onbevooroordeelde blik op de voortgang te hebben.
3
Optimaliseren
Optimaliseren doen we met de hulp van feedbackrondes door onze klant, experts, maar als het ook even kan, van de doelgroep. Zo kunnen we bekijken wat er goed zit en wat er beter kan.
4